ברגע שתבין את העקרונות הנכונים תגלה עד כמה התעללת לחינם בבשר ובגריל הגז שלך.
הגיע הזמן שתהיה איש הבשר שתמיד רצית להיות.
מפנק את המשפחה ומארח בקלות עם גריל הגז שלך, כבר בפעם הבאה שתדליק
כל הדרכים להפוך למארחים טובים יותר - בדיוק ברמה ובקצב שמתאימים לכם
ב - 2012 הדלקתי את הגריל באופן מקצועי בפעם הראשונה ומאז זה הדבר היחיד שאני עושה, מארח אנשים עם אש ובשר.
במשך למעלה מעשור הייתי חלק משמעותי בימים הכי חשובים של הלקוחות שלי, ימי הולדת, בר מצווה, חתונה, אירועי חברה, חלק שנתן ללקוח להינות מהיום החשוב שלו בשקט ובבטחון.
המסע שלי עם הבשר והאש לקח אותי למקומות המובילים בעולם הבשר - ארה"ב, ארגנטינה, אני חצי ארגנטינאי, ברזיל, ספרד. עברתי סטאז'ים במסעדות הטובות בעולם, למדתי מהשפים המובילים בתחום וצברתי ידע מקצועי שקשה מאד למצוא בעברית.
במהלך השנים כגרילמן מקצועי בבתים של לקוחות עבדי על כמעט כל גריל גז שקיים היום בשוק, מהפשוטים ביותר ועד לגרילים היקרים והמטורפים ביותר שיש בשוק הישראלי.
ועכשיו? הגיע הזמן שלי להפוך אותך לגרילמן מקצועי בסופ"ש אחד!
אנדריי בכלל הזמין אותי כשף בשר לחגוג יום הולדת לאשתו.
כשראה מה אני עושה על גריל הגז הביתי שלו הוא היה בשוק.
סיפרתי לו על הקורס הדיגיטלי שלי לצלייה ואירוח בגריל גז והוא רכש אותו במקום.
שבוע אחרי זה קיבלתי ממנו הודעה:
"הצלת אותי! כל כך הרבה זמן שהייתי מסתבך, היה נשרף לי הגריל לרמה שהייתי בפחדים.
צפיתי בקורס כמה פעמים וזה פשוט שינה לי את כל החוויה! אני כבר לא מפחד לארח.
נכון שעכשיו אני צריך לקנות אחרת את הבשר שלי ולתכנן מראש אבל זה שווה את התוצאה.
לראות את המשפחה מתענגת על הבשרים שלי. תודה צחי"
הרעיונות שיאפשרו לכם ליהנות מהאירוח, לא לדאוג אם הגריל עולה באש ולדעת בדיוק מתי כל מנה תהיה מוכנה
נלמד על שימוש נכון במד חום ואיך הוא עוזר לנו לקלוע כל פעם למדיום המושלם
מותאם לכל הדגמים מכל היצרנים, אך חובה שתהיה לכם את הרשת הקטנה הנוספת מעל הרשת המרכזית
תכנון וביצוע אירוח לקבוצות גדולות, כולל ניהול זמנים, כמויות והגשה ברמה גבוהה
נלמד על טכניקת הצלייה ריוורס סיר ואיך היא מביאה לשלמות סטייק גדול
גישה לקבוצת תמיכה בוואטסאפ, עדכונים שוטפים וייעוץ אישי לאורך כל הדרך
צפייה בשיעורי וידאו באיכות גבוהה עם צילומי תקריב מפורטים של כל שלב ושלב
Yoav Blum26/06/2023 היי, עברתי את סדנת העישון און-ליין של צחי. לכל מי שמעוניין להתחיל עם עישון או אנשים שכבר מעשנים בשר ורוצים להשתדרג ולגלות טריקים של מקצוענים. מומלץ בחום ינון אוהב ציון26/06/2023 צחי תודה רבה על ערב מדהים, היה טעים איכותי ומאוד מקצועי haviv o26/06/2023 תותח על Moti Kakon26/06/2023 אני ואישתי השתתפנו בסדנת בשרים של צחי האומן. חוויה מדהימה וטעימה עם המון ערך מוסף ולא שגרתית. ממליץ בחום לכל מי שרוצה להעמיק את הידע או לאכול ולהינות מבשר טוב. Elazar Ganot26/06/2023 צחי אלוף! איש מקצוע מהשורה הראשונה, נעים, סבלני ומקצועי מאוד. אין שאלה שלא ענה עליה, ותוך גג שעה. הסרטונים שלו בהירים, נעימים עושים חשק ללמוד עוד את התחום הזה. ממליץ בחום! Noga Levy26/06/2023 במיומנות רבה צחי מתאים את התיבול והצלייה לכל נתח ככה שהטעמים , והמרקם פשוט מתפוצצים בפה, טעים ברמות, חווית בשרים ייחודית שמשאירה טעם של עוד, עמי מסיקה26/06/2023 חוויה מושלמת… כמות המחמאות שקיבלנו על האירוע הייתה מטורפתGoogle דירוג דירוג: 5.0 מתוך 5, מבוסס על 16 ביקורות
כל הדרכים להפוך למארחים טובים יותר - בדיוק ברמה ובקצב שמתאימים לכם
שיחה פרטית של 30 דקות איתי, בה אתן לך את כל הטיפים והתשובות שיעזרו לך להפוך למקצוען אמיתי. הזדמנות חד פעמית לקבל הכוונה אישית!
שם תוכלו ליהנות מגישה ישירה אליי לשאלות ותשובות, לקבל טיפים בלעדיים שלא נמצאים בקורס, להשתתף במפגשי meat-up מיוחדים, לקבל גישה למשלוחי בשר VIP, ולהצטרף להדרכות פרטיות וסיורים בשווקים.
הקורס מיועד למגוון רחב של אנשים:
בחירת המסלול המתאים תלויה במספר גורמים. הנה המלצה שתעזור לכם להחליט:
המסלול הדיגיטלי מושלם עבורכם אם:
מסלול הליווי וההדרכה מתאים במיוחד אם:
מסלול ה-VIP יהיה הבחירה הנכונה אם:
עדיין מתלבטים? אשמח לשוחח איתכם אישית ולהתאים יחד את המסלול המושלם עבורכם.
בהחלט! הקורס מכיל טכניקות מתקדמות וידע מקצועי שצברתי במשך שנים, כולל סודות מקצועיים שלמדתי ממומחים בארץ ובעולם. גם אנשי בשר מנוסים מגלים בקורס שיטות חדשות, טיפים מתקדמים וטכניקות שמשדרגות משמעותית את התוצאות שלהם.
אז אם יש לך ספק קל שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב, הקורס ייתן לך את כל הכלים הקיימים להצליח.
מיד לאחר השלמת הרכישה תקבלו למייל שלכם גישה מלאה לכל תכני הקורס. תוכלו להתחיל ללמוד כבר באותו רגע, מכל מכשיר שתבחרו.
הגישה לקורס ניתנת למשך שנה מלאה מיום הרכישה. במהלך שנה זו תוכלו לצפות בתכנים ללא הגבלה, בכל זמן ומכל מקום, ולחזור על השיעורים כמה פעמים שתרצו.
לא נדרש כל ניסיון קודם! הקורס בנוי בצורה מדורגת - מהבסיס ועד לטכניקות המתקדמות ביותר. התכנים מתאימים הן למתחילים לגמרי והן למתקדמים שרוצים להעמיק את הידע שלהם ולהגיע לתוצאות מקצועיות.
תחשבו על הביטחון שתרגישו בכל פעם שאתם מדליקים את הגריל. על הידיעה המדויקת איך לטפל בכל נתח, איך להפיק ממנו את הטעמים העמוקים והמרקם המושלם. על האורחים שמחכים בקוצר רוח לבשר שלכם ועל המחמאות שתקבלו בכל אירוח.
זה לא רק קורס - זו השקעה בחוויות משפחתיות בלתי נשכחות. בארוחות שבת שכולם מחכים להן, במפגשי חברים שהופכים למסורת. כל פעם שתפתחו את הגריל, תדעו בדיוק מה לעשות כדי שהתוצאה תהיה מושלמת.
במקום לבזבז אלפי שקלים על ניסוי וטעייה, תוכלו ללמוד את כל הסודות המקצועיים בדרך הקצרה ביותר. כי בסוף, זה לא רק על הבשר - זה על הרגעים המיוחדים שאתם יוצרים סביב השולחן.
שלחו לי הודעה בווטסאפ או השאירו פרטים כאן למטה, אחזור אליכם ונדבר על הניסיון שלכם, על סגנון האירוח שאתם חולמים עליו, ועל איך נהפוך כל צלייה להצלחה.
בין אם יש לכם כבר גריל גז או שאתם רק מתכננים לקנות - ביחד נמצא את הדרך המושלמת להפיק ממנו את המיטב ולהפוך כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת.
גריל גז זה upgrade מטורף לאירוח, אבל גם סתם ככה לארוחה משפחתית.
יש לך בחוץ מכונת טעמים בשרניים משוכללת, עם "כוח אש" אדיר ויכולות שליטה מדויקות, אבל איך אומרים? עם עוצמה גדולה באה אחריות גדולה.
כדי להפוך את מה שמסתתר לך מתחת לכיסוי בחוץ לפס ייצור משומן ורושף של בשרים ומחמאות, צריך לשכוח את כל מה שלמדת שנים על הקשר בין בשר וגחלים.
בגריל גז עובדים עם חום בינוני ומכסה סגור לעומת מנגל פחמים, שאיתו עובדים בחום גבוה וללא מכסה. הבדל של שמיים וארץ, שמחייב שיטות שונות וזמני צלייה שונים.
אחרת? אתה כבר יודע מה קורה.
נלחמים כל הזמן באש ובלהבות, ואז לפעמים הבשר נשרף, או שהוא לא מספיק עשוי, או שיוצא יבש. לא חבל? בטח שחבל. במיוחד שיש לך בקלות דרך אחרת.