לארח טוב יותר עם בשרים מעושנים
עישון בשר זה סמל סטטוס. לכולם יש מנגל פחמים, לחלק יש גם גריל גז, וכולם יכולים לעשות על האש. אבל רק מבינים אמיתיים יודעים לעשן בשרים בטעמים מיוחדים, לעצמם ולאורחים. ונכון שמעשנה, לכשעצמה, לא יקרה, אבל הידע, סוגי העצים, הזמנים... זה ידע יקר וסמל סטטוס.
אז... תמיד רצית לעשות בשר מעושן משובח אצלך בבית.
אולי אפילו קנית מעשנה (יש בכל מיני טווחי מחירים), אבל... זה לא תמיד יצא כמו שרצית. לפעמים גן עדן, לפעמים יבש ולא לעיס. לפעמים כל נתח כזה עולה יותר מהמעשנה עצמה.
אבל אפשר אחרת. ובקלות.
שמי צחי לוי, ואני פריק של בשר. זו האהבה שלי, התאווה שלי, ויותר מ-10 שנים גם המקצוע שלי. ב-2013, כשנה לאחר שהקמתי את הקייטרינג שלי, הבנתי שאני רוצה לתת ללקוחות היוקרה שלי, ה-VIP האמיתיים, משהו הרבה מעניין יותר מאשר "עוד" גריל בשרים ישראלי.
ידעתי שהדבר האמיתי, היוקרתי, נמצא במחוזות הטעם של הבשר מעושן. אותה שיטה עתיקה, כמעט מסתורית, להעביר בשר דרך ענני עשן ארומטיים, ולקבל חוויה שלא הכירו בישראל קודם. ראיתי את זה בסרטונים, וטעמתי מזה אצל המומחים הגדולים בעולם.
זה היה מושלם. העסיסיות, הרכות, הנימוחות. וואו, ידעתי שאני חייב לדעת להכין ככה בשר.
אבל... באותה תקופה כמעט ולא היה מידע בעברית על עישון בשר (וגם היום יש מעט מאוד, רק דברים בסיסיים). השקעתי חודשים בלימוד מדוקדק של הנושא, ובהתאמת טכניקות עישון אירופאיות ואמריקאיות לאקלים ולחיך הישראלי.
אפילו עברתי סטאז’ים במסעדות נחשבות בטקסס – ה"מכה" של עישון הבשר בעולם! נחשפתי לטעמים יוצאי דופן, שאפשר לשחזר כאן בחצר או בגלל הפרטיים שלך.
לבסוף גיליתי מהם הנתחים המדוייקים בישראל, ומהן "נוסחאות" העשן, הזמן וסוגי העצים שמביאים לתוצאה מושלמת.
הגיע הזמן לשנות פאזה, ולהפוך לכוכב המשפחה והחברים, עם בשרים מעושנים יוקרתיים, שעשית בעצמך. כמוני.
ויצרתי לך את הדרך הכי טובה לעשות את זה.
פיתחתי, בקורס הזה, שיטה מהירה ללמידה וקלה ליישום. כלומר: רואים תוצאות מעולות כבר בעישונים הראשונים. די להרוס נתחים! את כל המידע, השיטות והסודות אספתי וריכזתי כדי שאתה לא תצטרך להשקיע המון שעות של חיפוש ונבירה במידע רלוונטי יותר ופחות
כבר יש לך מעשנה, ויש לך את האפשרות להכין בשרים יוקרתיים ומיוחדים ביותר אצלך בבית. אבל... מדי פעם הבשר נהרס. והחוויה נהרסת. לא חבל? עזוב את הכסף, הוא הולך ובא, עוד ביקור אצל הקצב או פחות ביקור...
אני מדבר על הזמן שמבוזבז על כשלונות, ועל תחושת האכזבה שמקבלים כשמוציאים נתח מהמעשנה, ומצפים לטעם נפלא... ומתאכזבים.
למה לבזבז זמן וכסף על כשלונות? למה לא ללכת ישר על המחמאות?
לפעמים מספיק טיפ אחד, עצה אחת, "אל תעשה" אחד קטן, כדי להפוך ערב הרוס לחגיגה אמיתית של בשרים ומחאות. את הזמן אף אחד לא יחזיר לך. ואת הפרצופים המחייכים מסביבך, את האושר שגרמת לאנשים עם הבשר שלך, על זה אסור לוותר.
קצת מצחיק שקורס כל כך מושקע, שעוסק בטעמי יוקרה וכבר גרם לאלפי אנשים בארץ לגרגר מאושר עם הבשר המעושן שהם אכלו בזכותו, מוגש לך במחיר של פחות משני קילו אנטריקוט (והרבה פחות מהמחיר של הבשר שתהרוס בלעדיו.
זה קורס מקצועי לחלוטין, שגם שפים ותיקים יכולים לגלות בו סודות, אבל הוא מיועד במיוחד עבור חובבי בשר עם מעשנות ביתיות, מהיוקרתיות ביותר – ועד לפשוטות ביותר.
לא משנה אם יש לך מעשנת פחם, פלטס, גז או אפילו תנור ביתי: עקרונות השיטה יעניקו לך בטחון להתמודד עם כל נתח ועם כל כמות של אורחים.
אחרי מאות סדנאות פרטיות וקבוצתיות שהעברתי לעשרות אלפי אנשים בישראל, החלטתי להעביר את כל המידע שלי לקורס וידאו מקוון, שאפשר לראות מכל מקום ולחזור אליו שוב ושוב.
בפעם הראשונה, יש לך קורס וידאו מעמיק בעברית, שייתן לך את כל הסודות הקטנים והגדולים ויעניק לך את כל מה שצריך לדעת כדי לעשן בבית בשרי גורמה ולקבל אינסוף מחמאות מהמשפחה ומהחברים.
הקורס מצולם באיכות גבוהה, שתי מצלמות, אחת רחבה ואחת לתקריבים כדי שתוכל לראות כל פרט ופרט וללמוד הכי טוב שאפשר.
אני רוצה שבוודאות תוכל להכין את הבשרים המעושנים הכי טובים שיש, ולדעת שאתה באמת מתפעל את המעשנה כמו מקצוען. לכן פיניתי לי מקום מיוחד ביומן לשיחות ייעוץ והכוונה (עד 30 דקות לאדם), בתיאום מראש, עד שנה מיום הרכישה. השיחה הזו שווה 250 ש"ח, ואני נותן אותה במתנה למי שמספיקים לקבל אותה.
שים לב: כשהיומן שלי מתמלא – המתנה הזו נעלמת (ואז אני גם מוריד אותה מהעמוד הזה). אז, אם אתה קורא את השורות האלה, זה אומר שאתה עוד יכול להזמין אותה.
כל מי שרוכש את הקורס עד סוף החודש הנוכחי, מקבל הנחה של 5%, למשך שנה, לבשר הפרימיום שלי (בדקתי אישית ואישרתי אותו!), עד לסכום של 1,000 ש"ח לשנה. זו תהיה "שנת הבשר" שלך. כי מגיע לך אחת כזו.
למי שרוצה ללמוד לעשן בשר בצורה מקצועית ונכונה
למי שניסה נכשל ולא רוצה לוותר ולהגיע לתוצאה מושלמת ולהנות מארוחה ואירוח ברמה גבוהה
למי ששוקל לקנות מעשנה ומתלבט איזה סגנון עישון מתאים לו יותר
כן! הקורס מתאים לבעלי כל המעשנות וגם למי שרוצה ללמוד להכין נתחים גדולים בתנור הביתי.
אני לא יודע מה רמת העישון שלך עכשיו, אבל אם אתה חושב לקנות אז סימן שאתה מאמין שיש לך עוד מה ללמוד ולהשתפר ולי יש את הידע והניסיון לתת לך.
אז כן! אתה תלמד דברים חדשים.
מקבלים גישה מיידית לאחר הרכישה למייל
כן! הקורס זמין לצפייה ללא הגבלה למשך שנה מיום הרכישה
כבר עכשיו, או בשבת הבאה, תוכל לעשן בשרים מדהימים ויוקרתיים במעשנה שלך ולקבל מחמאות אדירות מהמשפחה והחברים. ובעלות מגוחכת של פחות מ-2 קילו אנטריקוט, 349 ש"ח בלבד, הקורס הזה יחסוך לך את המחיר של כל כך הרבה נתחים, שאחרת היו נהרסים.
מספיק לבזבז זמן וכסף על ניסיונות כושלים.
אם אתה אדם של עשן, יוקרה וטעם משובח, זה הזמן להתחיל להפיק את זה גם מהמעשנה שלך, כמו שרבים עשו לפניך.
רק מזכיר: הנחת "שנת הבשר", שיכולה להגיע עד ל-1,000 ש"ח לבשר בקצביית השף שלי, בתוקף רק עד סוף החודש הזה.