גבר עם בשר

סדנת עישון בשרים
עם שף בשר - צחי לוי

לארח טוב יותר עם בשרים מעושנים

איך לעשן בבית בשר גורמה משובח, בקלות, בקביעות, ובלי להרוס אותו?

עישון בשר זה סמל סטטוס. לכולם יש מנגל פחמים, לחלק יש גם גריל גז, וכולם יכולים לעשות על האש. אבל רק מבינים אמיתיים יודעים לעשן בשרים בטעמים מיוחדים, לעצמם ולאורחים. ונכון שמעשנה, לכשעצמה, לא יקרה, אבל הידע, סוגי העצים, הזמנים... זה ידע יקר וסמל סטטוס.

אז... תמיד רצית לעשות בשר מעושן משובח אצלך בבית. 

אולי אפילו קנית מעשנה (יש בכל מיני טווחי מחירים), אבל... זה לא תמיד יצא כמו שרצית. לפעמים גן עדן, לפעמים יבש ולא לעיס. לפעמים כל נתח כזה עולה יותר מהמעשנה עצמה. 

אבל אפשר אחרת. ובקלות.

גם אני הייתי בדיוק כמוך

שמי צחי לוי, ואני פריק של בשר. זו האהבה שלי, התאווה שלי, ויותר מ-10 שנים גם המקצוע שלי. ב-2013, כשנה לאחר שהקמתי את הקייטרינג שלי, הבנתי שאני רוצה לתת ללקוחות היוקרה שלי, ה-VIP האמיתיים, משהו הרבה מעניין יותר מאשר "עוד" גריל בשרים ישראלי.

ידעתי שהדבר האמיתי, היוקרתי, נמצא במחוזות הטעם של הבשר מעושן. אותה שיטה עתיקה, כמעט מסתורית, להעביר בשר דרך ענני עשן ארומטיים, ולקבל חוויה שלא הכירו בישראל קודם. ראיתי את זה בסרטונים, וטעמתי מזה אצל המומחים הגדולים בעולם.

זה היה מושלם. העסיסיות, הרכות, הנימוחות. וואו, ידעתי שאני חייב לדעת להכין ככה בשר.

אבל... באותה תקופה כמעט ולא היה מידע בעברית על עישון בשר (וגם היום יש מעט מאוד, רק דברים בסיסיים). השקעתי חודשים בלימוד מדוקדק של הנושא, ובהתאמת טכניקות עישון אירופאיות ואמריקאיות לאקלים ולחיך הישראלי. 

עברתי אינספור נסיונות יקרים, ללא כל ליווי ותמיכה. בדרך עשיתי את כל הטעויות האפשרויות, טעויות שאני רוצה עכשיו לחסוך לך, וגיליתי את כל האפשרויות הטעימות – אפשרויות שאני לפתוח בפניך.

אפילו עברתי סטאז’ים במסעדות נחשבות בטקסס – ה"מכה" של עישון הבשר בעולם! נחשפתי לטעמים יוצאי דופן, שאפשר לשחזר כאן בחצר או בגלל הפרטיים שלך.

לבסוף גיליתי מהם הנתחים המדוייקים בישראל, ומהן "נוסחאות" העשן, הזמן וסוגי העצים שמביאים לתוצאה מושלמת.

נמאס לך להרוס נתחי בשר יקרים? חולם על בשר מעושן מושלם, אבל לא יודע איך להשתמש במעשנה החדשה שלך?

הגיע הזמן לשנות פאזה, ולהפוך לכוכב המשפחה והחברים, עם בשרים מעושנים יוקרתיים, שעשית בעצמך. כמוני.

ויצרתי לך את הדרך הכי טובה לעשות את זה.

חשוב לדעת:

פיתחתי, בקורס הזה, שיטה מהירה ללמידה וקלה ליישום. כלומר: רואים תוצאות מעולות כבר בעישונים הראשונים. די להרוס נתחים! את כל המידע, השיטות והסודות אספתי וריכזתי כדי שאתה לא תצטרך להשקיע המון שעות של חיפוש ונבירה במידע רלוונטי יותר ופחות

אף אחד לא יחזיר לך זמן אבוד

כבר יש לך מעשנה, ויש לך את האפשרות להכין בשרים יוקרתיים ומיוחדים ביותר אצלך בבית. אבל... מדי פעם הבשר נהרס. והחוויה נהרסת. לא חבל? עזוב את הכסף, הוא הולך ובא, עוד ביקור אצל הקצב או פחות ביקור...

 

אני מדבר על הזמן שמבוזבז על כשלונות, ועל תחושת האכזבה שמקבלים כשמוציאים נתח מהמעשנה, ומצפים לטעם נפלא... ומתאכזבים.

 

למה לבזבז זמן וכסף על כשלונות? למה לא ללכת ישר על המחמאות?

לפעמים מספיק טיפ אחד, עצה אחת, "אל תעשה" אחד קטן, כדי להפוך ערב הרוס לחגיגה אמיתית של בשרים ומחאות. את הזמן אף אחד לא יחזיר לך. ואת הפרצופים המחייכים מסביבך, את האושר שגרמת לאנשים עם הבשר שלך, על זה אסור לוותר.

ההשקעה: פחות משני קילו אנטריקוט

קצת מצחיק שקורס כל כך מושקע, שעוסק בטעמי יוקרה וכבר גרם לאלפי אנשים בארץ לגרגר מאושר עם הבשר המעושן שהם אכלו בזכותו, מוגש לך במחיר של פחות משני קילו אנטריקוט (והרבה פחות מהמחיר של הבשר שתהרוס בלעדיו.

עשן, יוקרה וטעם משובח

סדנת העישון הביתית מקצועית של מאסטרו הבשר צחי לוי

זה קורס מקצועי לחלוטין, שגם שפים ותיקים יכולים לגלות בו סודות, אבל הוא מיועד במיוחד עבור חובבי בשר עם מעשנות ביתיות, מהיוקרתיות ביותר – ועד לפשוטות ביותר. 

לא משנה אם יש לך מעשנת פחם, פלטס, גז או אפילו תנור ביתי: עקרונות השיטה יעניקו לך בטחון להתמודד עם כל נתח ועם כל כמות של אורחים.

אחרי מאות סדנאות פרטיות וקבוצתיות שהעברתי לעשרות אלפי אנשים בישראל, החלטתי להעביר את כל המידע שלי לקורס וידאו מקוון, שאפשר לראות מכל מקום ולחזור אליו שוב ושוב.  

בפעם הראשונה, יש לך קורס וידאו מעמיק בעברית, שייתן לך את כל הסודות הקטנים והגדולים ויעניק לך את כל מה שצריך לדעת כדי לעשן בבית בשרי גורמה ולקבל אינסוף מחמאות מהמשפחה ומהחברים.

הקורס מצולם באיכות גבוהה, שתי מצלמות, אחת רחבה ואחת לתקריבים כדי שתוכל לראות כל פרט ופרט וללמוד הכי טוב שאפשר.

מה אומרים גברים (ונשים) כמוך
שכבר עברו את הקורס?

"הקורס הזה שינה לי את החיים! אחרי כל כך הרבה כישלונות, סוף סוף הצלחתי להכין בשר מעושן מושלם. המשפחה והחברים לא מפסיקים להחמיא!'"
אלי, 42
תל אביב
"היה לי קשה ללמוד לבד, אבל עם הקורס הזה הכול נהיה פשוט וברור. תודה רבה על ההדרכה המקצועית!"
רותם, 36
חיפה
"הקורס הזה שווה כל שקל! הבשרים שאני מכין עכשיו הם פשוט מדהימים. סוף סוף אני מרגיש שאני יודע מה אני עושה."
דור, 39
ראשון לציון
אלי, אחד מהראשונים שעבר את הקורס, היה כנראה בדיוק כמוך. הוא קנה מעשנה, אבל כמעט כל נתח בשר שני שיצא ממנה היה כישלון. זה אלפי ש"ח שהלכו לפח, וכמובן – למי בא להתאכזב מהתחביב שלו?
אחרי שהוא עבר את הקורס הזה, הוא למד מהן הטעויות שהוא עשה – טעויות שסביר שגם אתה עושה - והתחיל להכין בשרים מעושנים מושלמים. עכשיו הוא כוכב בכל ארוחה משפחתית והחברים שלו לא מפסיקים לבקש ממנו שיעשן עבורם בשרים.

צילומי מסך פרטיים ומקבוצת הווטסאפ של התלמידים

יש לך 3 מסלולים:

בחר מהצלחת, קח מה שבא לך

מסלול און-ליין

97X3
  • קורס דיגיטלי לצפייה און-ליין

מסלול ליווי

199X3
  • ליווי והדרכה בווטסאפ
  • קורס דיגיטלי לצפייה און-ליין
פופולרי

מסלול VIP

3890
  • חווית שף בשר - ללמוד לארח עם המעשנה שלך ולקבל את כל המחמאות
  • קורס דיגיטלי לצפייה און-ליין
המתנה המושלמת

בונוסים טעימים למי שמחליטים עכשיו: מתנות

בונוס #1: שיחת ייעוץ והכוונה (שווי: 250 ש"ח)

אני רוצה שבוודאות תוכל להכין את הבשרים המעושנים הכי טובים שיש, ולדעת שאתה באמת מתפעל את המעשנה כמו מקצוען. לכן פיניתי לי מקום מיוחד ביומן לשיחות ייעוץ והכוונה (עד 30 דקות לאדם), בתיאום מראש, עד שנה מיום הרכישה. השיחה הזו שווה 250 ש"ח, ואני נותן אותה במתנה למי שמספיקים לקבל אותה.

 

שים לב: כשהיומן שלי מתמלא – המתנה הזו נעלמת (ואז אני גם מוריד אותה מהעמוד הזה). אז, אם אתה קורא את השורות האלה, זה אומר שאתה עוד יכול להזמין אותה.

 

בונוס #2: חברות בקהילת "גבר עם בשר VIP" בוואטסאפ, שמעניקה לך גישה לעולמות טעם חדשים ומלהיבים

בונוס #3:
"שנת הבשר",
עד 1,000 ש"ח במתנה!

רוצה להבטיח שאתה מקבל את הבשר האיכותי ביותר?

כל מי שרוכש את הקורס עד סוף החודש הנוכחי, מקבל הנחה של 5%, למשך שנה, לבשר הפרימיום שלי (בדקתי אישית ואישרתי אותו!), עד לסכום של 1,000 ש"ח לשנה. זו תהיה "שנת הבשר" שלך. כי מגיע לך אחת כזו.

תחשוב על בשר VIP, בלי פספוסים, בלי טעויות. כזה שעבר את העין ואת החותמת שלי. רק לבוא, ליהנות ולחסוך.

שאלות תשובות

למי שרוצה ללמוד לעשן בשר בצורה מקצועית ונכונה 

למי שניסה נכשל ולא רוצה לוותר ולהגיע לתוצאה מושלמת ולהנות מארוחה ואירוח ברמה גבוהה

למי ששוקל לקנות מעשנה ומתלבט איזה סגנון עישון מתאים לו יותר

כן! הקורס מתאים לבעלי כל המעשנות וגם למי שרוצה ללמוד להכין נתחים גדולים בתנור הביתי.

אני לא יודע מה רמת העישון שלך עכשיו, אבל אם אתה חושב לקנות אז סימן שאתה מאמין שיש לך עוד מה ללמוד ולהשתפר ולי יש את הידע והניסיון לתת לך.

אז כן! אתה תלמד דברים חדשים.

מקבלים גישה מיידית לאחר הרכישה למייל 

כן! הקורס זמין לצפייה ללא הגבלה למשך שנה מיום הרכישה

לא, הקורס מתאים למתחילים ללא ניסיון בכלל וגם למתקדמים שרוצים להעשיר את הידע ולהגיע לתוצאות טובות יותר

אז מה אתה מתכנן לשבת?

כבר עכשיו, או בשבת הבאה, תוכל לעשן בשרים מדהימים ויוקרתיים במעשנה שלך ולקבל מחמאות אדירות מהמשפחה והחברים. ובעלות מגוחכת של פחות מ-2 קילו אנטריקוט, 349 ש"ח בלבד, הקורס הזה יחסוך לך את המחיר של כל כך הרבה נתחים, שאחרת היו נהרסים.

מספיק לבזבז זמן וכסף על ניסיונות כושלים. 

אם אתה אדם של עשן, יוקרה וטעם משובח, זה הזמן להתחיל להפיק את זה גם מהמעשנה שלך, כמו שרבים עשו לפניך.

רק מזכיר: הנחת "שנת הבשר", שיכולה להגיע עד ל-1,000 ש"ח לבשר בקצביית השף שלי, בתוקף רק עד סוף החודש הזה.

עשן, יוקרה וטעם משובח

סדנת העישון הביתית מקצועית של מאסטרו הבשר צחי לוי

מסלול און-ליין

97X3
  • קורס דיגיטלי לצפייה און-ליין

מסלול ליווי

199X3
  • ליווי והדרכה בווטסאפ
  • קורס דיגיטלי לצפייה און-ליין
פופולרי

מסלול VIP

3890
  • חווית שף בשר - ללמוד לארח עם המעשנה שלך ולקבל את כל המחמאות
  • קורס דיגיטלי לצפייה און-ליין
המתנה המושלמת

יצירת קשר

פתיחת צ'אט
היי :)
אשמח לעזור לכם