לעשן בשר לרמה טובה ואפילו ברמה מקצועית זה קל!! אז איפה אתה מסתבך?
למה אצל חברים זה תמיד יותר טוב ולמה אתה לא מגיע לרמה של מסעדה?
אני בטוח שהיו פעמים שיצא לך איזה עוף מעושן טעים ואולי איזה נתח כזה או אחר שיצא סביר. תחשוב רגע על כל הפעמים שלא יצא לך טוב... כמה התאכזבת? כמה זה עלה? והאגו?
אבל יש דרך אחרת. דרך שתיתן לך את הביטחון להכין בשר מעושן מושלם, בכל פעם מחדש. בלי ניחושים, בלי אכזבות, ובלי לבזבז כסף על נתחים יקרים שלא יוצאים כמו שצריך.
כל מה שאני מבקש ממך זה לתת לי סופ"ש אחד, אחד!
והפעם הבאה שתדליק מעשנה אתה תראה ותשמע כמה הם נהנים
כל הדרכים להפוך למומחי עישון בשר - בדיוק ברמה ובקצב שמתאימים לכם
כבר יותר מעשור שהבשר הוא לא רק התשוקה שלי, אלא גם המקצוע שלי.
המסע שלי לעולם העישון התחיל ב-2013, כשהבנתי שאני רוצה להביא משהו חדש ומיוחד ללקוחות שלי - לא עוד "על האש" רגיל, אלא חוויית בשר ברמה אחרת לגמרי.
התאהבתי בטכניקת העישון העתיקה הזו, שהופכת כל נתח בשר למשהו קסום - עם טעמים עמוקים, מרקם עסיסי, וניחוחות שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת.
המסע שלי לקח אותי למקומות המובילים בעולם הבשר - מטקסס, שנחשבת לבירת עישון הבשר העולמית, דרך ארגנטינה עם מסורת הבשר העשירה שלה, ועד ספרד על טכניקות העישון הייחודיות שלה. עברתי סטאז'ים במסעדות הטובות בעולם, למדתי מהשפים המובילים בתחום, וצברתי ידע מקצועי שעדיין נדיר למצוא בעברית.
במהלך השנים ריכזתי את כל הידע והניסיון שצברתי לשיטה שמשלבת את רעיון העישון הטקסני הקלאסי יחד עם הטעמים והתכלס הישראלים. שיטה פשוטה ללמידה וליישום כדי שתוכל לעשן בקלות מיד ולשמור על התחביב לשנים ארוכות.
תלמדו איך לקצב ולטפל בכל סוג בשר לפני העישון דרך נתחים מיוחדים כמו אסאדו, חזה אווז, אונטריב וצוואר טלה
למדו את הנוסחאות המנצחות לתיבול והכנת הבשר שהופכות כל נתח לחוויה קולינרית מעולה
קבלו הדרכה מפורטת לכל סוגי המעשנות, כולל טיפים לשליטה מושלמת בטמפרטורה ובעשן
תכנון וביצוע אירוח לקבוצות גדולות, כולל ניהול זמנים, כמויות והגשה ברמה גבוהה
שיטות מקצועיות לשליטה בעשן, בחירת העץ והפחם הנכון והשגת טעמים עמוקים ועשירים
בונוס!! גישה לקבוצת תמיכה בוואטסאפ, עדכונים שוטפים וייעוץ אישי לאורך כל הדרך
צפייה בשיעורי וידאו באיכות גבוהה עם צילומי תקריב מפורטים של כל שלב ושלב
אלי, אחד מהראשונים שעבר את הקורס, היה כנראה בדיוק כמוך.
הוא קנה מעשנה, אבל כמעט כל נתח בשר שני שיצא ממנה היה כישלון.
זה אלפי ש"ח שהלכו לפח, וכמובן – למי בא להתאכזב מהתחביב שלו?
אחרי שהוא עבר את הקורס הזה, הוא למד מהן הטעויות שהוא עשה –
טעויות שסביר שגם אתה עושה - והתחיל להכין בשרים מעושנים מושלמים.
עכשיו הוא כוכב בכל ארוחה משפחתית והחברים שלו לא מפסיקים לבקש ממנו שיעשן עבורם בשרים.
כל הדרכים להפוך למומחי עישון בשר - בדיוק ברמה ובקצב שמתאימים לכם
הקורס מיועד למגוון רחב של אנשים:
בחירת המסלול המתאים תלויה במספר גורמים. הנה המלצה שתעזור לכם להחליט:
המסלול הדיגיטלי מושלם עבורכם אם:
מסלול הליווי וההדרכה מתאים במיוחד אם:
מסלול ה-VIP יהיה הבחירה הנכונה אם:
עדיין מתלבטים? אשמח לשוחח איתכם אישית ולהתאים יחד את המסלול המושלם עבורכם.
בהחלט! הקורס מכסה את כל סוגי המעשנות הקיימות בשוק - פחם, גז, פלטס וחשמל. הטכניקות והעקרונות שתלמדו מתאימים לכל סוג מעשנה, ואפילו לתנור ביתי. אני מלמד אתכם איך להפיק את המיטב מהציוד שברשותכם.
בהחלט! הקורס מכיל טכניקות מתקדמות וידע מקצועי שצברתי במשך שנים, כולל סודות מקצועיים שלמדתי ממומחים בארץ ובעולם. גם מעשני בשר מנוסים מגלים בקורס שיטות חדשות, טיפים מתקדמים וטכניקות שמשדרגות משמעותית את התוצאות שלהם.
מיד לאחר השלמת הרכישה תקבלו למייל שלכם גישה מלאה לכל תכני הקורס. תוכלו להתחיל ללמוד כבר באותו רגע, מכל מכשיר שתבחרו.
הגישה לקורס ניתנת למשך שנה מלאה מיום הרכישה. במהלך שנה זו תוכלו לצפות בתכנים ללא הגבלה, בכל זמן ומכל מקום, ולחזור על השיעורים כמה פעמים שתרצו.
לא נדרש כל ניסיון קודם! הקורס בנוי בצורה מדורגת - מהבסיס ועד לטכניקות המתקדמות ביותר. התכנים מתאימים הן למתחילים לגמרי והן למתקדמים שרוצים להעמיק את הידע שלהם ולהגיע לתוצאות מקצועיות.
תחשבו על הביטחון שתרגישו בכל פעם שאתם מדליקים את המעשנה. על הידיעה המדויקת איך לטפל בכל נתח, איך להפיק ממנו את הטעמים העמוקים והמרקם המושלם. על האורחים שמחכים בקוצר רוח לבשר המעושן שלכם, על המחמאות שתקבלו בכל אירוח.
זה לא רק קורס - זו השקעה בחוויות משפחתיות בלתי נשכחות. בארוחות שבת שכולם מחכים להן, במפגשי חברים שהופכים למסורת. כל פעם שתפתחו את המעשנה, תדעו בדיוק מה לעשות כדי שהתוצאה תהיה מושלמת.
במקום לבזבז אלפי שקלים על ניסוי וטעייה, תוכלו ללמוד את כל הסודות המקצועיים בדרך הקצרה ביותר. כי בסוף, זה לא רק על הבשר - זה על הרגעים המיוחדים שאתם יוצרים סביב השולחן.
שלחו לי הודעה בווטסאפ או שתשאירו פרטים כאן למטה, אחזור אליכם ונדבר על הניסיון שלכם, על החלומות הקולינריים שלכם, ועל איך אפשר להפוך אותם למציאות.
בין אם יש לכם כבר מעשנה או שאתם רק מתכננים לקנות - ביחד נמצא את הדרך המושלמת להפוך כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת.