סדנת עישון בשרים
עם שף בשר - צחי לוי

לארח טוב יותר
עם בשרים מעושנים

לא עוד בשר בשר צמיגי, יבש ומתפורר!! מהסופ"ש הקרוב אתה תצא פיטמאסטר

לעשן בשר לרמה טובה ואפילו ברמה מקצועית זה קל!! אז איפה אתה מסתבך?

למה אצל חברים זה תמיד יותר טוב ולמה אתה לא מגיע לרמה של מסעדה?

אני בטוח שהיו פעמים שיצא לך איזה עוף מעושן טעים ואולי איזה נתח כזה או אחר שיצא סביר. תחשוב רגע על כל הפעמים שלא יצא לך טוב...  ‎‏כמה התאכזבת? כמה זה עלה? והאגו?

אבל יש דרך אחרת. דרך שתיתן לך את הביטחון להכין בשר מעושן מושלם, בכל פעם מחדש. בלי ניחושים, בלי אכזבות, ובלי לבזבז כסף על נתחים יקרים שלא יוצאים כמו שצריך.

כל מה שאני מבקש ממך זה לתת לי סופ"ש אחד, אחד!
והפעם הבאה שתדליק מעשנה אתה תראה ותשמע כמה הם נהנים

בחרו את המסלול
המתאים עבורכם

כל הדרכים להפוך למומחי עישון בשר - בדיוק ברמה ובקצב שמתאימים לכם

מסלול בסיס

97X3
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס הדיגיטלי לשנה שלמה
  • 17 שיעורים , כשלוש שעות של תוכן כולל שיעור על איך לקנות בשר כדי שלא יעבדו עליך בקצביה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • מתנה שווה מחכה לכם באמצע הקורס.
  • 🎁 בונוס #1: חברות בקהילת ה - VIP שלנו בווטסאפ

מסלול GOLD

199X3
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס הדיגיטלי לשנה שלמה
  • 17 שיעורים , כשלוש שעות של תוכן כולל שיעור על איך לקנות בשר כדי שלא יעבדו עליך בקצביה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • ליווי אישי בוואטסאפ למשך חצי שנה
  • תמיכה לפני ובמהלך העישון
  • פתרון בעיות בזמן אמת
  • 🎁 בונוס #1: חברות בקהילת ה - VIP שלנו בווטסאפ
  • 🎁 בונוס #2: שיחת ייעוץ אישית עם צחי בשווי 250 ש"ח
  • 🎁 בונוס #3: קורס הסטייק המשולם בשווי 139 ש"ח במתנה
  • ועוד מתנת הפתעה שמחכה לכם באמצע הקורס
פופולרי

מסלול PREMIUM

3,290
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס הדיגיטלי לשנה שלמה
  • 17 שיעורים , כשלוש שעות של תוכן כולל שיעור על איך לקנות בשר כדי שלא יעבדו עליך בקצביה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • סדנת עישון פרטית אצלכם בבית, מעל 8 שעות איתי!!
  • הדרכה אישית על המעשנה שלכם
  • לימוד אירוח מקצועי ל-10 אנשים ומעלה
  • תמיכה לפני ובמהלך העישון
  • פתרון בעיות בזמן אמת
  • ליווי אישי למשך שנה שלמה
  • 🎁 בונוס #1: חברות בקהילת ה - VIP שלנו בווטסאפ
  • 🎁 בונוס #2: קורס הסטייק המשולם בשווי 139 ש"ח במתנה
המתנה המושלמת

שלום, אני צחי לוי

פיטמאסטר - שף בשר ומומחה לעישון בשר

כבר יותר מעשור שהבשר הוא לא רק התשוקה שלי, אלא גם המקצוע שלי.
המסע שלי לעולם העישון התחיל ב-2013, כשהבנתי שאני רוצה להביא משהו חדש ומיוחד ללקוחות שלי - לא עוד "על האש" רגיל, אלא חוויית בשר ברמה אחרת לגמרי.

התאהבתי בטכניקת העישון העתיקה הזו, שהופכת כל נתח בשר למשהו קסום - עם טעמים עמוקים, מרקם עסיסי, וניחוחות שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת.

המסע שלי לקח אותי למקומות המובילים בעולם הבשר - מטקסס, שנחשבת לבירת עישון הבשר העולמית, דרך ארגנטינה עם מסורת הבשר העשירה שלה, ועד ספרד על טכניקות העישון הייחודיות שלה. עברתי סטאז'ים במסעדות הטובות בעולם, למדתי מהשפים המובילים בתחום, וצברתי ידע מקצועי שעדיין נדיר למצוא בעברית.

במהלך השנים ריכזתי את כל הידע והניסיון שצברתי לשיטה שמשלבת את רעיון העישון הטקסני הקלאסי יחד עם הטעמים והתכלס הישראלים. שיטה פשוטה ללמידה וליישום כדי שתוכל לעשן בקלות מיד ולשמור על התחביב לשנים ארוכות.

אז תן לי להפוך אותך למומחה בסופ"ש אחד, עכשיו!

מה אומרים גברים (ונשים) כמוך
שכבר עברו את הקורס?

הקורס הזה שינה לי את החיים! אחרי כל כך הרבה כישלונות, סוף סוף הצלחתי להכין בשר מעושן מושלם. המשפחה והחברים לא מפסיקים להחמיא!"
אלי, 42
תל אביב
היי צחי, רציתי להגיד לך תודה מכל הלב! ניסיתי ללמוד לבד מיוטיוב ומכל מיני מקורות, אבל תמיד הרגשתי אבוד. הקורס שלך סידר לי את כל הידע בראש בצורה כל כך ברורה. סוף סוף אני מרגישה בטוחה במה שאני עושה
רותם, 36
חיפה
הקורס שלך זו ההשקעה הכי טובה שעשיתי השנה. יצא לי עכשיו צלעות מעושנות כאלה שאפילו אבא שלי (שתמיד מבקר אותי) ביקש את המתכון 😅 תודה שלימדת אותי את כל הסודות!"
דור, 39
ראשון לציון
צחי היקר, רציתי להגיד לך תודה ענקית! בזכותך הפכתי ממישהו שהיה מפחד להדליק את המעשנה, למישהו שמארח 15 איש בשבת והכל יוצא מושלם. אשתי לא מאמינה איזה שינוי עברתי"
אמיר, 43
רמת השרון
צחי, אתה אלוף! אתמול עשיתי את האסאדו לפי השיטה שלך והמשפחה המורחבת פשוט השתגעה. אח שלי כבר נרשם לקורס אחרי שהוא טעם... תודה על כל הטיפים המדויקים 🙏
ערן, 39
גבעתיים
וואו צחי, איזה מהפך! חייב לשתף אותך - אתמול עשיתי את חזה האווז בדיוק לפי ההסברים שלך והילדים ביקשו תוספת! אתה יודע מה זה בשבילי? הם אף פעם לא אוכלים את הבשר שאני מכין... המון תודה ❤️
דניאל, 37
נתניה
היי צחי, תראה מה יצא לי! זה הברוסקט הראשון שלי אחרי שראיתי את הפרק בקורס. לא האמנתי שאני מסוגל להגיע לכזו תוצאה. החברים לא מאמינים שזה לא קנוי ממסעדה 😅
רועי, 35
חולון
צחי, אתה ענק! הקורס שלך חסך לי אלפי שקלים של בשר מקולקל. עכשיו כל פעם שאני מעשן יוצא מושלם. אפילו חמי, שהוא קצב במקצועו, ביקש ממני את המתכון! 💪
יניב, 41
פתח תקווה

קורס עישון בשרים ביתי מקצועי
עם הפיטמאסטר צחי לוי

מה תקבלו בקורס?

מדריך שלם לכל סוגי הבשרים

למדו איך לבחור ולעבוד עם כל נתח, מעוף ואווז ועד בקר וטלה, כדי להגיע לתוצאות מושלמות בכל פעם

שיטות עבודה מתקדמות

תלמדו איך לקצב ולטפל בכל סוג בשר לפני העישון דרך נתחים מיוחדים כמו אסאדו, חזה אווז, אונטריב וצוואר טלה

סודות התיבול המקצועי

למדו את הנוסחאות המנצחות לתיבול והכנת הבשר שהופכות כל נתח לחוויה קולינרית מעולה

שליטה בכל סוגי המעשנות

קבלו הדרכה מפורטת לכל סוגי המעשנות, כולל טיפים לשליטה מושלמת בטמפרטורה ובעשן

מדריך לאירוח מושלם

תכנון וביצוע אירוח לקבוצות גדולות, כולל ניהול זמנים, כמויות והגשה ברמה גבוהה

טכניקות עישון מתקדמות

שיטות מקצועיות לשליטה בעשן, בחירת העץ והפחם הנכון והשגת טעמים עמוקים ועשירים

תמיכה וליווי מקצועי

בונוס!! גישה לקבוצת תמיכה בוואטסאפ, עדכונים שוטפים וייעוץ אישי לאורך כל הדרך

חומרי לימוד איכותיים

צפייה בשיעורי וידאו באיכות גבוהה עם צילומי תקריב מפורטים של כל שלב ושלב

אלי, אחד מהראשונים שעבר את הקורס, היה כנראה בדיוק כמוך.
הוא קנה מעשנה, אבל כמעט כל נתח בשר שני שיצא ממנה היה כישלון.
זה אלפי ש"ח שהלכו לפח, וכמובן – למי בא להתאכזב מהתחביב שלו?

אחרי שהוא עבר את הקורס הזה, הוא למד מהן הטעויות שהוא עשה –
טעויות שסביר שגם אתה עושה - והתחיל להכין בשרים מעושנים מושלמים.
עכשיו הוא כוכב בכל ארוחה משפחתית והחברים שלו לא מפסיקים לבקש ממנו שיעשן עבורם בשרים.

בחרו את המסלול
המתאים עבורכם

כל הדרכים להפוך למומחי עישון בשר - בדיוק ברמה ובקצב שמתאימים לכם

מסלול בסיס

97X3
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס הדיגיטלי לשנה שלמה
  • 17 שיעורים , כשלוש שעות של תוכן כולל שיעור על איך לקנות בשר כדי שלא יעבדו עליך בקצביה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • מתנה שווה מחכה לכם באמצע הקורס.
  • 🎁 בונוס #1: חברות בקהילת ה - VIP שלנו בווטסאפ

מסלול GOLD

199X3
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס הדיגיטלי לשנה שלמה
  • 17 שיעורים , כשלוש שעות של תוכן כולל שיעור על איך לקנות בשר כדי שלא יעבדו עליך בקצביה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • ליווי אישי בוואטסאפ למשך חצי שנה
  • תמיכה לפני ובמהלך העישון
  • פתרון בעיות בזמן אמת
  • 🎁 בונוס #1: חברות בקהילת ה - VIP שלנו בווטסאפ
  • 🎁 בונוס #2: שיחת ייעוץ אישית עם צחי בשווי 250 ש"ח
  • 🎁 בונוס #3: קורס הסטייק המשולם בשווי 139 ש"ח במתנה
  • ועוד מתנת הפתעה שמחכה לכם באמצע הקורס
פופולרי

מסלול PREMIUM

3,290
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס הדיגיטלי לשנה שלמה
  • 17 שיעורים , כשלוש שעות של תוכן כולל שיעור על איך לקנות בשר כדי שלא יעבדו עליך בקצביה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • סדנת עישון פרטית אצלכם בבית, מעל 8 שעות איתי!!
  • הדרכה אישית על המעשנה שלכם
  • לימוד אירוח מקצועי ל-10 אנשים ומעלה
  • תמיכה לפני ובמהלך העישון
  • פתרון בעיות בזמן אמת
  • ליווי אישי למשך שנה שלמה
  • 🎁 בונוס #1: חברות בקהילת ה - VIP שלנו בווטסאפ
  • 🎁 בונוס #2: קורס הסטייק המשולם בשווי 139 ש"ח במתנה
המתנה המושלמת

הצצה לצילומי מסך פרטיים
ומקבוצת ה- WhatsApp של התלמידים

לפני שמתחילים -
כל מה שחשוב לדעת

הקורס מיועד למגוון רחב של אנשים:

  • למי שרוצה להיכנס נכון לעולם עישון הבשר ולהימנע מטעויות יקרות
  • לבעלי מעשנה שרוצים לשדרג את התוצאות ולהגיע לרמה מקצועית
  • למי שחווה אכזבות בניסיונות קודמים ורוצה סוף סוף להצליח
  • למי שמתכנן לרכוש מעשנה ורוצה להבין איזה סוג הכי מתאים לו
  • לכל מי שרוצה להפוך את האירוח שלו לחוויה קולינרית מיוחדת

בחירת המסלול המתאים תלויה במספר גורמים. הנה המלצה שתעזור לכם להחליט:

המסלול הדיגיטלי מושלם עבורכם אם:

  • אתם לומדים טוב בקצב שלכם
  • יש לכם כבר ניסיון בסיסי עם מעשנה
  • אתם רוצים גמישות בזמני הלמידה
  • אתם מעדיפים ללמוד באופן עצמאי

מסלול הליווי וההדרכה מתאים במיוחד אם:

  • אתם רוצים תמיכה שוטפת בזמן אמת
  • חשוב לכם לקבל מענה מיידי לשאלות
  • אתם מתכננים לעשן בשר באופן קבוע
  • אתם רוצים להימנע מטעויות יקרות

מסלול ה-VIP יהיה הבחירה הנכונה אם:

  • אתם רוצים ללמוד בצורה המקיפה ביותר
  • חשובה לכם חוויית למידה אישית ומותאמת
  • אתם מתכננים לארח קבוצות גדולות
  • אתם רוצים להגיע לרמה הגבוהה ביותר בזמן הקצר ביותר

עדיין מתלבטים? אשמח לשוחח איתכם אישית ולהתאים יחד את המסלול המושלם עבורכם.

בהחלט! הקורס מכסה את כל סוגי המעשנות הקיימות בשוק - פחם, גז, פלטס וחשמל. הטכניקות והעקרונות שתלמדו מתאימים לכל סוג מעשנה, ואפילו לתנור ביתי. אני מלמד אתכם איך להפיק את המיטב מהציוד שברשותכם.

בהחלט! הקורס מכיל טכניקות מתקדמות וידע מקצועי שצברתי במשך שנים, כולל סודות מקצועיים שלמדתי ממומחים בארץ ובעולם. גם מעשני בשר מנוסים מגלים בקורס שיטות חדשות, טיפים מתקדמים וטכניקות שמשדרגות משמעותית את התוצאות שלהם.

 

מיד לאחר השלמת הרכישה תקבלו למייל שלכם גישה מלאה לכל תכני הקורס. תוכלו להתחיל ללמוד כבר באותו רגע, מכל מכשיר שתבחרו.

הגישה לקורס ניתנת למשך שנה מלאה מיום הרכישה. במהלך שנה זו תוכלו לצפות בתכנים ללא הגבלה, בכל זמן ומכל מקום, ולחזור על השיעורים כמה פעמים שתרצו.

לא נדרש כל ניסיון קודם! הקורס בנוי בצורה מדורגת - מהבסיס ועד לטכניקות המתקדמות ביותר. התכנים מתאימים הן למתחילים לגמרי והן למתקדמים שרוצים להעמיק את הידע שלהם ולהגיע לתוצאות מקצועיות.

הידע שיהפוך כל ארוחה לחוויה מיוחדת

תחשבו על הביטחון שתרגישו בכל פעם שאתם מדליקים את המעשנה. על הידיעה המדויקת איך לטפל בכל נתח, איך להפיק ממנו את הטעמים העמוקים והמרקם המושלם. על האורחים שמחכים בקוצר רוח לבשר המעושן שלכם, על המחמאות שתקבלו בכל אירוח.

זה לא רק קורס - זו השקעה בחוויות משפחתיות בלתי נשכחות. בארוחות שבת שכולם מחכים להן, במפגשי חברים שהופכים למסורת. כל פעם שתפתחו את המעשנה, תדעו בדיוק מה לעשות כדי שהתוצאה תהיה מושלמת.

במקום לבזבז אלפי שקלים על ניסוי וטעייה, תוכלו ללמוד את כל הסודות המקצועיים בדרך הקצרה ביותר. כי בסוף, זה לא רק על הבשר - זה על הרגעים המיוחדים שאתם יוצרים סביב השולחן.

מתלבטים?
אני מבין אתכם.
בשביל זה אני כאן.

שלחו לי הודעה בווטסאפ או שתשאירו פרטים כאן למטה, אחזור אליכם ונדבר על הניסיון שלכם, על החלומות הקולינריים שלכם, ועל איך אפשר להפוך אותם למציאות.

בין אם יש לכם כבר מעשנה או שאתם רק מתכננים לקנות - ביחד נמצא את הדרך המושלמת להפוך כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת.