הכנת סטייק מושלם היא יותר מסתם צליית בשר - זו אמנות שמבדילה בין מי שסתם "עושה סטייק" לבין מי שבאמת מבין בבשר. כי בעוד שכולם יכולים לקנות נתח טוב, רק מעטים יודעים את הסודות שהופכים אותו לחוויה קולינרית אמיתית.
הגיע הזמן שתלמד את הסודות להכנת סטייק מושלם -
שחום בדיוק במידה, עסיסי כמו שצריך, וכזה שכולם ירצו עוד!
למד את כל הטכניקות המקצועיות להכנת סטייק מושלם - בקצב שלך ובזמן שנוח לך
כבר יותר מעשור שהבשר הוא לא רק התשוקה שלי, אלא גם המקצוע שלי.
המסע שלי לעולם העישון התחיל ב-2013, כשהבנתי שאני רוצה להביא משהו חדש ומיוחד ללקוחות שלי - לא עוד "על האש" רגיל, אלא חוויית בשר ברמה אחרת לגמרי.
התאהבתי בטכניקת העישון העתיקה הזו, שהופכת כל נתח בשר למשהו קסום - עם טעמים עמוקים, מרקם עסיסי, וניחוחות שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת.
המסע שלי לקח אותי למקומות המובילים בעולם הבשר - מטקסס, שנחשבת לבירת עישון הבשר העולמית, דרך ארגנטינה עם מסורת הבשר העשירה שלה, ועד ספרד על טכניקות העישון הייחודיות שלה. עברתי סטאז'ים במסעדות הטובות בעולם, למדתי מהשפים המובילים בתחום, וצברתי ידע מקצועי שעדיין נדיר למצוא בעברית.
לקח לי שנים של ניסוי וטעייה, אינספור נתחים שהושחתו, ואלפי שעות של לימוד והתנסות כדי לפצח את הקוד - איך לקחת את הטכניקות המסורתיות ולהתאים אותן בדיוק לתנאים שלנו בארץ. למדתי להכיר כל נתח, פיתחתי שיטות עבודה מדויקות, והבנתי בדיוק איך סוגי העץ השונים והזמנים המדויקים משפיעים על התוצאה הסופית.
ועכשיו? הגיע הזמן להעביר את כל הידע הזה הלאה.
אחרי שנים של הדרכות פרטיות וסדנאות מוצלחות,
ריכזתי את כל הידע והניסיון שלי לקורס דיגיטלי מקיף ומעשי.
קורס שייתן לך את כל הכלים והטכניקות להכנת סטייק מושלם -
בדיוק כמו של השפים המקצועיים.
ויותר מזה, איך לקנות את הסטייק המושלם עבורך כי 80% מהההצלחה זה בקנייה
איך משפיע חום על הבשר ואיך להתאים את הטמפרטורה הנכונה לכל סוג של סטייק
נלמד על שימוש נכון במד חום ואיך הוא עוזר לנו לקלוע כל פעם למדיום המושלם
נלמד על טכניקת הצלייה ריוורס סיר ואיך היא מביאה לשלמות סטייק גדול
נדבר על משמעות המנוחה ולמה זה קריטי לתוצאה עסיסית יותר
החומר בקורס רלוונטי למנגל פחמים, גריל גז, מחבת ואף לתנור הביתי
צפייה בשיעורי וידאו באיכות גבוהה עם צילומי תקריב מפורטים של כל שלב ושלב
אלעד רכש את הקורס וצפה בו מיד, כבר ביום המחרת קנה סטייקים ויישם,
זה מה ששלח לי בהודעה:
"הקורס מעולה! קצר וקולע, תוך שעה כבר הבנתי איפה אני טועה.
אישתי והילדים טרפו את הסטייקים, לא ראיתי אותם ככה לפני הקורס!!"
Yoav Blum26/06/2023 היי, עברתי את סדנת העישון און-ליין של צחי. לכל מי שמעוניין להתחיל עם עישון או אנשים שכבר מעשנים בשר ורוצים להשתדרג ולגלות טריקים של מקצוענים. מומלץ בחום ינון אוהב ציון26/06/2023 צחי תודה רבה על ערב מדהים, היה טעים איכותי ומאוד מקצועי haviv o26/06/2023 תותח על Moti Kakon26/06/2023 אני ואישתי השתתפנו בסדנת בשרים של צחי האומן. חוויה מדהימה וטעימה עם המון ערך מוסף ולא שגרתית. ממליץ בחום לכל מי שרוצה להעמיק את הידע או לאכול ולהינות מבשר טוב. Elazar Ganot26/06/2023 צחי אלוף! איש מקצוע מהשורה הראשונה, נעים, סבלני ומקצועי מאוד. אין שאלה שלא ענה עליה, ותוך גג שעה. הסרטונים שלו בהירים, נעימים עושים חשק ללמוד עוד את התחום הזה. ממליץ בחום! Noga Levy26/06/2023 במיומנות רבה צחי מתאים את התיבול והצלייה לכל נתח ככה שהטעמים , והמרקם פשוט מתפוצצים בפה, טעים ברמות, חווית בשרים ייחודית שמשאירה טעם של עוד, עמי מסיקה26/06/2023 חוויה מושלמת… כמות המחמאות שקיבלנו על האירוע הייתה מטורפתGoogle דירוג דירוג: 5.0 מתוך 5, מבוסס על 16 ביקורות
כל חובב בשר מכיר את התסכול - אתה משקיע בנתח איכותי, מחכה בציפייה, ובסוף מקבל תוצאה מאכזבת. זה לא רק הכסף שיורד לטמיון, אלא גם החוויה שהייתה יכולה להיות מושלמת.
לפעמים טיפ קטן אחד או טכניקה פשוטה יכולים להיות ההבדל בין סטייק מאכזב לחוויה קולינרית בלתי נשכחת. ההשקעה? פחות ממחיר של קילו אנטריקוט ו-40 דקות מזמנך.
תן לי להראות לך איך להפוך כל נתח בשר לחוויה מושלמת -
בפחות מהמחיר של סטייק אחד
למד את כל הטכניקות המקצועיות להכנת סטייק מושלם - בקצב שלך ובזמן שנוח לך
שיחה פרטית של 30 דקות איתי, בה אתן לך את כל הטיפים והתשובות שיעזרו לך להפוך למקצוען אמיתי. הזדמנות חד פעמית לקבל הכוונה אישית!
שם תוכלו ליהנות מגישה ישירה אליי לשאלות ותשובות, לקבל טיפים בלעדיים שלא נמצאים בקורס, להשתתף במפגשי meat-up מיוחדים, לקבל גישה למשלוחי בשר VIP, ולהצטרף להדרכות פרטיות וסיורים בשווקים.
הקורס מיועד למגוון רחב של אנשים:
הקורס מכיל טכניקות מתקדמות וידע מקצועי שצברתי במשך שנים. גם מי שמכין סטייקים באופן קבוע יגלה טיפים חדשים, שיטות מתקדמות וטכניקות שישדרגו משמעותית את התוצאות.
הגישה לקורס ניתנת למשך שנה מלאה מיום הרכישה. במהלך שנה זו תוכלו לצפות בתכנים ללא הגבלה, בכל זמן ומכל מקום, ולחזור על השיעורים כמה פעמים שתרצו.
שלחו לי הודעה בווטסאפ או השאירו פרטים כאן למטה, אחזור אליכם ונדבר על הניסיון שלכם בהכנת סטייקים, על מה שאתם רוצים להשיג, ועל איך נוכל להגיע לתוצאות המושלמות שאתם חולמים עליהן.
בין אם אתם מכינים סטייקים על גריל, פחמים או בתנור הביתי - ביחד נמצא את הדרך המושלמת להפוך כל סטייק לחוויה קולינרית בלתי נשכחת.
1. סטייק סוליה
2. שרוף בחוץ, "חי" בפנים
3. גומי לעיסה
4. סתם חתיכת בשר בלי טעם
לפעמים מצליח לך ולפעמים לא ואתה לא מצליח להבין למה?
סטייק דק יוצא לך עשוי מדי וסטייק עבה פשוט מפחיד אותך, מה עושים עם זה? ואיך קולעים בול למידת העשייה בעקביות?
שחום כהה מבחוץ, אדום ורוד מבפנים, עם טעם של סטייק מושלם.