קורס הסטייק המושלם
עם שף בשר - צחי לוי

לארח טוב יותר
עם סטייקים מושלמים

גלה את הסוד להכנת סטייק מושלם - בדיוק כמו במסעדות השף

הכנת סטייק מושלם היא יותר מסתם צליית בשר - זו אמנות שמבדילה בין מי שסתם "עושה סטייק" לבין מי שבאמת מבין בבשר. כי בעוד שכולם יכולים לקנות נתח טוב, רק מעטים יודעים את הסודות שהופכים אותו לחוויה קולינרית אמיתית.

מכיר את התסריט? אתה קונה נתח מושלם, אבל הוא יוצא או שרוף כמו פחם או נא לגמרי. אחרי שבוע אתה מנסה שוב, והפעם מצליח להפוך נתח יקר לסוליה שאפילו הכלב מסרב לאכול. וכשסוף סוף מגיעים אורחים חשובים? בום - הסטייק יוצא בדיוק כמו שלא רצית.
אבל יש דרך אחרת. דרך שתיתן לך את הביטחון לגשת לכל נתח בשר - דק או עבה, יקר או פשוט - ולדעת בדיוק מה לעשות איתו. בלי לזרוק כסף על ניסוי וטעייה, בלי להתפלל שהפעם זה יצליח.

הגיע הזמן שתלמד את הסודות להכנת סטייק מושלם -
שחום בדיוק במידה, עסיסי כמו שצריך, וכזה שכולם ירצו עוד!

הקורס הדיגיטלי
להכנת סטייק מושלם

למד את כל הטכניקות המקצועיות להכנת סטייק מושלם - בקצב שלך ובזמן שנוח לך

מסלול דיגיטל

139
69
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס לשנה שלמה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • הפתעות מחכות לאחר שתיכנסו לעולם הידע של צחי לוי בצלייה ועישון.​

שלום, אני צחי לוי

שף בשר ומומחה עישון מקצועי

כבר יותר מעשור שהבשר הוא לא רק התשוקה שלי, אלא גם המקצוע שלי.
המסע שלי לעולם העישון התחיל ב-2013, כשהבנתי שאני רוצה להביא משהו חדש ומיוחד ללקוחות שלי - לא עוד "על האש" רגיל, אלא חוויית בשר ברמה אחרת לגמרי.

התאהבתי בטכניקת העישון העתיקה הזו, שהופכת כל נתח בשר למשהו קסום - עם טעמים עמוקים, מרקם עסיסי, וניחוחות שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת.

המסע שלי לקח אותי למקומות המובילים בעולם הבשר - מטקסס, שנחשבת לבירת עישון הבשר העולמית, דרך ארגנטינה עם מסורת הבשר העשירה שלה, ועד ספרד על טכניקות העישון הייחודיות שלה. עברתי סטאז'ים במסעדות הטובות בעולם, למדתי מהשפים המובילים בתחום, וצברתי ידע מקצועי שעדיין נדיר למצוא בעברית.

לקח לי שנים של ניסוי וטעייה, אינספור נתחים שהושחתו, ואלפי שעות של לימוד והתנסות כדי לפצח את הקוד - איך לקחת את הטכניקות המסורתיות ולהתאים אותן בדיוק לתנאים שלנו בארץ. למדתי להכיר כל נתח, פיתחתי שיטות עבודה מדויקות, והבנתי בדיוק איך סוגי העץ השונים והזמנים המדויקים משפיעים על התוצאה הסופית.

ועכשיו? הגיע הזמן להעביר את כל הידע הזה הלאה.

הסטייק המושלם

קורס צליית סטייקים דיגיטלי
של צחי לוי

אחרי שנים של הדרכות פרטיות וסדנאות מוצלחות,
ריכזתי את כל הידע והניסיון שלי לקורס דיגיטלי מקיף ומעשי.
קורס שייתן לך את כל הכלים והטכניקות להכנת סטייק מושלם -
בדיוק כמו של השפים המקצועיים.

מה תקבלו בקורס?

מדריך שלם לכל הסטייקים

סטייק דק או סטייק של 300 גרם, פיקניה שלמה או טומהוק, תצא מהקורס הזה עם הידע להתמודד עם כל סטייק

איך קונים בשר

ויותר מזה, איך לקנות את הסטייק המושלם עבורך כי 80% מהההצלחה זה בקנייה

סודות הטמפרטורה

איך משפיע חום על הבשר ואיך להתאים את הטמפרטורה הנכונה לכל סוג של סטייק

פיצוח מידות העשייה

נלמד על שימוש נכון במד חום ואיך הוא עוזר לנו לקלוע כל פעם למדיום המושלם

ריוורס מה?

נלמד על טכניקת הצלייה ריוורס סיר ואיך היא מביאה לשלמות סטייק גדול

האם סטייק צריך לנוח

נדבר על משמעות המנוחה ולמה זה קריטי לתוצאה עסיסית יותר

סטייק בכל דרך

החומר בקורס רלוונטי למנגל פחמים, גריל גז, מחבת ואף לתנור הביתי

חומרי לימוד איכותיים

צפייה בשיעורי וידאו באיכות גבוהה עם צילומי תקריב מפורטים של כל שלב ושלב

מה אומרים גברים (ונשים) כמוך
שכבר עברו את הקורס?

אלעד רכש את הקורס וצפה בו מיד, כבר ביום המחרת קנה סטייקים ויישם,
זה מה ששלח לי בהודעה:

"הקורס מעולה! קצר וקולע, תוך שעה כבר הבנתי איפה אני טועה.
אישתי והילדים טרפו את הסטייקים, לא ראיתי אותם ככה לפני הקורס!!"

לקוחות נוספים משתפים את החוויות שלהם

למה להמשיך לבזבז זמן וכסף על ניסיונות כושלים?

כל חובב בשר מכיר את התסכול - אתה משקיע בנתח איכותי, מחכה בציפייה, ובסוף מקבל תוצאה מאכזבת. זה לא רק הכסף שיורד לטמיון, אלא גם החוויה שהייתה יכולה להיות מושלמת.

לפעמים טיפ קטן אחד או טכניקה פשוטה יכולים להיות ההבדל בין סטייק מאכזב לחוויה קולינרית בלתי נשכחת. ההשקעה? פחות ממחיר של קילו אנטריקוט ו-40 דקות מזמנך.​

תן לי להראות לך איך להפוך כל נתח בשר לחוויה מושלמת -
בפחות מהמחיר של סטייק אחד

הקורס הדיגיטלי
להכנת סטייק מושלם

למד את כל הטכניקות המקצועיות להכנת סטייק מושלם - בקצב שלך ובזמן שנוח לך

מסלול דיגיטל

139
69
  • גישה מלאה לכל תכני הקורס לשנה שלמה
  • צפייה בכל שיעורי הווידאו באיכות HD
  • הפתעות מחכות לאחר שתיכנסו לעולם הידע של צחי לוי בצלייה ועישון.​

בונוסים מיוחדים
למצטרפים

🎁 בונוס #1:
שיחת ייעוץ אישית
(שווי: 250 ש"ח)

שיחה פרטית של 30 דקות איתי, בה אתן לך את כל הטיפים והתשובות שיעזרו לך להפוך למקצוען אמיתי. הזדמנות חד פעמית לקבל הכוונה אישית!

🎁 בונוס #2:
חברות בקהילת ה-VIP

שם תוכלו ליהנות מגישה ישירה אליי לשאלות ותשובות, לקבל טיפים בלעדיים שלא נמצאים בקורס, להשתתף במפגשי meat-up מיוחדים, לקבל גישה למשלוחי בשר VIP, ולהצטרף להדרכות פרטיות וסיורים בשווקים.

לפני שמתחילים -
כל מה שחשוב לדעת

הקורס מיועד למגוון רחב של אנשים:

  • למי שרוצה להימנע מטעויות יקרות בהכנת סטייקים
  • לבעלי גריל גז, פחמים או אפילו רק מחבת ותנור ביתי
  • למי שרוצה סוף סוף להצליח עם סטייקים בכל פעם
  • לכל מי שרוצה להפוך את ארוחות הבשר שלו לחוויה קולינרית מיוחדת

הקורס מכיל טכניקות מתקדמות וידע מקצועי שצברתי במשך שנים. גם מי שמכין סטייקים באופן קבוע יגלה טיפים חדשים, שיטות מתקדמות וטכניקות שישדרגו משמעותית את התוצאות.

מיד לאחר הרכישה תקבל למייל גישה מלאה לכל תכני הקורס. תוכל להתחיל ללמוד מיד, מכל מכשיר שתבחר.

הגישה לקורס ניתנת למשך שנה מלאה מיום הרכישה. במהלך שנה זו תוכלו לצפות בתכנים ללא הגבלה, בכל זמן ומכל מקום, ולחזור על השיעורים כמה פעמים שתרצו.

לא נדרש כל ניסיון קודם! הקורס בנוי בצורה מדורגת - מהבסיס ועד לטכניקות המתקדמות ביותר. התכנים מתאימים הן למתחילים לגמרי והן למתקדמים שרוצים להעמיק את הידע שלהם ולהגיע לתוצאות מקצועיות.

מתלבטים?
אני מבין אתכם.
בשביל זה אני כאן.

שלחו לי הודעה בווטסאפ או השאירו פרטים כאן למטה, אחזור אליכם ונדבר על הניסיון שלכם בהכנת סטייקים, על מה שאתם רוצים להשיג, ועל איך נוכל להגיע לתוצאות המושלמות שאתם חולמים עליהן.

בין אם אתם מכינים סטייקים על גריל, פחמים או בתנור הביתי - ביחד נמצא את הדרך המושלמת להפוך כל סטייק לחוויה קולינרית בלתי נשכחת.

4 טעויות שבחיים לא תעשה יותר עם סטייקים:

1. סטייק סוליה

2. שרוף בחוץ, "חי" בפנים
3. גומי לעיסה
4. סתם חתיכת בשר בלי טעם

לפעמים מצליח לך ולפעמים לא ואתה לא מצליח להבין למה?

סטייק דק יוצא לך עשוי מדי וסטייק עבה פשוט מפחיד אותך, מה עושים עם זה? ואיך קולעים בול למידת העשייה בעקביות?

מעכשיו, זה מה שיצא לך:

שחום כהה מבחוץ, אדום ורוד מבפנים, עם טעם של סטייק מושלם.

פתיחת צ'אט
היי :)
אשמח לעזור לכם