אודות
אני כאן כדי להעביר לכם את כל הידע והטכניקות שצברתי בעולם הבשר - מהמורשת הארגנטינאית ועד לטכניקות המקצועיות שלמדתי בעולם, דרך קורסים דיגיטליים, הרצאות וסדנאות אישיות.
שמי צחי לוי
שף בשר ומייסד האקדמיה
הדיגיטלית לבשר
התשוקה שלי לבשר היא הרבה יותר מסתם אהבה - היא דרך חיים. כשף בשר מקצועי, אני משלב את המורשת הארגנטינאית שלי עם ידע וטכניקות שרכשתי במסעותיי ברחבי העולם.
הכל התחיל ב-2012, כשגיליתי את עולם הצלייה המקצועית בסדנת בשר עם אבי. התשוקה הזו הובילה אותי להקים את קייטרינג מאסטר מיט, ובהמשך את מאסטר בוצ'ר - קצביה אונליין חדשנית שהביאה לישראל נתחים שטרם נראו כאן.
לאורך השנים, העמקתי את הידע שלי במסעות למוקדי הבשר המובילים בעולם - מארגנטינה וברזיל ועד טקסס וספרד. שיתפתי פעולה עם טובי השפים, למדתי טכניקות מתקדמות, והתנסיתי באינספור שיטות צלייה ועישון.
היום, אני מקדיש את עצמי להעברת הידע והניסיון שצברתי הלאה. דרך האקדמיה הדיגיטלית לבשר, סדנאות פרטיות בבתי לקוחות והרצאות מקצועיות, אני מלמד אנשים להפוך למומחי בשר בעצמם.
המשימה שלי היא להפוך את עולם הבשר לנגיש ומקצועי עבור כולם - בין אם אתם מתחילים שרוצים ללמוד את הבסיס, או מתקדמים שמחפשים להעמיק את הידע שלהם בטכניקות מורכבות של צלייה ועישון.
בואו ללמוד את אמנות הבשר - בדרך שמתאימה בדיוק לכם.